09 oktober 2008

Ladyn väljer: Antingen – eller
Ni har säkert sett dem, de snabba kryssfrågorna för kändisar. Ofta förekommer de i samband med en intervju. Kändisen i fråga ska välja: Hav eller sjö? Vin eller öl? Godis eller chips? Och så vidare.

Oftast väljer de snällt, men busar ibland till det genom att välja båda alternativen ...

Eftersom Ladyn varken är någon kändis (ännu ...nota bene!) eller brukar bli intervjuad, så får hon ordna detta själv. Bra Lady reder sig själv.

Here we go!

1. Mörk eller ljus choklad?
Mörk. Av den enkla anledningen att ljus innehåller ett otäckt litet ämne som heter laktos. Förresten är ljus choklad fusk; det är ju godis.

2. Sommar eller vinter?
Sommar, alla gånger. Vintern bör utraderas från vädergudarnas agenda, inklusive köld, snålblåst, duggregn, hagel och drivis.

3. Hav eller sjö? (Se där: En riktig kändisfråga!)
Sjö. Såvida inte vattenansamlingen är lokaliserad till sydligare breddgrader (läs utanför Afrikas kust). "Ropen skalla: Seychellerna åt alla!" (I alla fall Ladyn.)

4. Fredag eller lördag?
Lördag. Mitt i helgen, partystämning och noll hämtningar och lämningar som smolkar dagen. (Jo, man kan ha lördagsmys också!)

5. Lågklackat eller högklackat? (Ytterligare en kändisfråga.)
Beror givetvis på tillfället och outfiten. Ovanligt korkad fråga. Om katten (f'låt ... Ladyn) själv får välja, väljer hon mittemellanhöga. Det var väl ett halvbusigt svar?

6. Blogga eller se på tv?
Blogga. Såvida det inte är Desperate Housewives, för då får ingen ens ringa i telefonen eller hosta för högt. Då blir Ladyn desperate.

7. Glasögon eller linser?
Glasögon, om det gäller att se texten på bio bättre. Linser, om soppan behöver förgyllas.

8. Förrätt eller efterrätt?
Förrätt. Ingen diskussion!

9. Kvällspigg eller morgonpigg?
Kvällspigg. Stod, enligt uppgift från min kära mor, som niomånaders upp i spjälsängen och skakade galler "miss-i-nassen" och undrade vad den där j*drans herr Blund skulle störa för.

10. Skinka eller pizza? (Se gårdagens blogginlägg.)
Pizza. Men helst en sommargrön.

Bonusfråga: Vin eller vin?
Äntligen en fråga med vettiga alternativ! Men eftersom de är så likvärdiga, är jag här lite busig och kryssar för båda! ;-)

Den som känner sig manad, svarar själv!

12 kommentarer:

Isabelle sa...

Jag gillar bonusfrågan bäst ;)

Lady Stalker sa...

Isabelle: Me too! För det var så LÄTT att välja!

Det Mörka Hotet sa...

Ha, ha: you kick serious butt, Lady Stalker!

Frågorna var bra men svaren var helt enkelt lysande...fnissar fortfarande åt linserna, sån't gillar jag.

...annars vet väl alla om att kvinnor gillar mörk choklad - från Asien... ;-)

Perny sa...

Ha ha "Förresten är ljus choklad fusk; det är ju godis." hoppas det är ok att jag citerar dig händanefter. Jag ser på det på samma sätt, mörk choklad är inte godis det är ett livselexir :D

Lady Stalker sa...

Det Mörka Hotet: *Rodnar och flinar fånigt.* Jag blir jätteglad över dina ord! ("Lysande" ... det kan jag leva länge på.) Och du – självklart gillar kvinnor mörk choklad från Asien!

Perny: Välkommen hit! Ladyn får alltid citeras; hon vill ju bli känd! ;-) Och jag instämmer till 100 procent: Mörk choklad är ett livselixir! Även om ljus choklad (alltså godis) inte innehöll laktos, skulle jag faktiskt rata den till förmån för den mörkare varan. Något jag lärt mig med åren.
Allt var inte bättre förr ...

Anonym sa...

Hej!

SÅÅÅÅ himla kul att du börjat blogga igen. Jag hör av mig så fort jag får en lugn stund!

Kram

Perny sa...

Va kul med fler med samma drömmar. Det ligger lite på is just nu, hinner inte med men jag ska ta upp det igen så fort tiden räcker till, med andra ord när c-uppsatsen är inlämnad :)

Ska kika lite efter dina drömmar här inne.

Ö-Helena sa...

Jaså, du gillar Desperate Housewives, då kanske du vill ha Teri Hatchers självbiografi? (Jag hra översatt den och har en massa friexemplar liggande.)

Lady Stalker sa...

Lantliv: Välkommen hit igen! Ja, vad kul det vore att höras av! Kram!

Perny: Mitt författande ligger också på is ...

Om min författardröm kan du läsa i den här bloggen under rubriken "Det var en gång".

Och i min gamla blogg här:
http://ladystalker.bloggsite.se/post/766/7359

Ö-Helena: Kul att du tittar in! Jag ser mycket sällan på tv, men just denna serie började jag följa och blev fast. Som en saga för vuxna med humoristiska repliker, även om jag tycker att den flippar ut lite ibland.

Ja, tack! Det vore roligt att läsa Teri Hatchers självbiografi! Om du har översatt den, så kan man ju lita på att det är en bra översättning! :-) Jag mejlar dig, så får du min adress.

Anonym sa...

He he, du är rolig du! Visst är det fåniga frågor som en del (läs kändisar) får? Vår prinsessa fick just den "Vin eller mjölk" i en intervju en gång. Som att fråga "pyjamasbbyxor eller jeans"...

Lallis - liv och leverne sa...

Haha,jag det var kul att båda skrev om choklad:)
Och du; klart att det är ok att du länkar. Men det är då bara på ETT villkor:
Att jag också får:P
Varm kram från mig till dig.
/Lallis

Lady Stalker sa...

Soffy: Tack! :-) "Vin eller mjölk"! Men snälla nån ... Hade prinsessan något val? *Himlar med ögonen.* Tur att vi inte är kändisar kanske ...

Lallis: Tack! Och självklart, självklart får du länka! Känner mig bara hedrad! :-) Varm kram tillbaka!